Ønsker du at støtte vores Forenings arbejde – så lav en sponsoraftale med os.

Vi søger sponsorer og sætter stor pris på at få støtte til vores forening og vores aktiviteter.

Ønsker du økonomisk at støtte Foreningen Åbne Atelierdøre i Gladsaxes arbejde, kontakt venligst Formand Lene Christensen kontakt@aabneatelierdoeregladsaxe.dk

Som forening søger vi økonomisk støtte fra firmaer, forretninger, kunstforeninger mfl. til at opnå vores formålsparagraffer med at skabe et kreativt netværk til udvikling af både den enkelte kunstner i Gladsaxe Kommune samt udbredelse af kunst i Gladsaxe for vores aktive og udøvende kunstnere i Gladsaxe Kommune.

Aftale om sponsorstøtte af Foreningen Åbne Atelierdøre i Gladsaxe.

Der kan støttes med:

  1. Firmasponsoraftale med min. 500 kr. som et engangsbeløb her og nu.
  2. Fast firmasponsoraftale med min. 500 kr. om året.
  3. Konkret firmasponsoraftale i form af fx. vin/mad, blomster til vores fernisering, T.shirts, trykning af PR. materiale mv.
  4. Firmasponsoraftale med større beløb min. 3.000 kr. og her over med logo evt. annonce (som du som sponsor selv afleverer så den er ‘trykkeklar’ og sendes til kontakt@aabneatelierdoeregladsaxe.dk).

Mindre sponsoraftaler 1-3 PR: med Firmanavn på vores hjemmeside og brochure fra før afholdelse af Åbne Atelierdøre i indeværende år til før kommende Åbne Atelierdøre i året efter (ca. 1 år alt afhængig af hvilken måned vi afholder Åbne Atelierdøre i).
Større Sponsoraftaler nr. 4 PR: med Firmanavn + Logo og evt. annonce ved minimum 3.000 kr. på vores hjemmeside og brochure.

Vi er taknemlige for enhver støtte og sponsoraftale.