Katarina Duedal

Jeg er 34 år gammel, mor til to piger, gift, kommer fra Slovakiet og har boet i Danmark 8 år. Jeg er uddannet kandidat i folkesundhed og multimedia designer.
Mit daglige kreative medium er mest papir, hvor jeg primært arbejder med vandfarver, farveblyanter, tusch, japansk blæk, blæk og akryltuscher. I øjeblikket eksperimenterer jeg også lidt med marbling , text farvering og brodering.

Mine kreative tanker kommer til mig som små hurtige glimt i min hverdag, som jeg overfører til papir. I mine øjne fortæller mine værker de historier; de kan være udtryk for ting, jeg har oplevet, sanseindtryk, stemning, følelser… Det kommer til mig helt roligt, helt af sig selv og bærer med sig fred og hvile. Jeg nyder at skabe glæde, ro, balance, emotionelle stemninger og æstetiske linjer i mine værker. Det er vigtigt for mig også et vække nysgerrighed.

Jeg har haft udstillinger på Café Retro i København, Det Nye Fællesskab i Vanløse, Bagsværd og Gladsaxe Svømmehal, Paludan Bogcafé og Ø&KO på Stengården - Økologiske gårdcafé, Telefonfabrikken i Gladsaxe, Birkerød Hovedbibliotek.

Katarina Duedal
Langemosevej 31
2880 Bagsværd

Telefon: 50 53 09 29

katarina.duedal@gmail.com www.katarinaduedal.com

HSkatarinainthewoods

HSkatarinainspired

HSkatarinaher

HSkatarinacity

HSkatarinabirdie