Anne Sofie Allermann

Jeg har hele mit liv vidst at jeg ville være kunstner. Men rejsen herhen har, som for mange andre kunstnere ikke været lige til for mig. Jeg har stadig diskussioner med mig selv om meningen med kunsten, talentets betydning, kunstens forhold til penge og magt og så videre.
Jeg bor med min mand, hund og mine to yngste af tre børn i et lille hus i Bagsværd. I hjemmet har jeg også min atelier. Jeg har igennem mange år haft deltidsarbejde og har lavet kunst i fritiden. I dag laver jeg kunst fuldtid.
Jeg blev i 2003 uddannet landskabsarkitekt, og arbejdede et par år med faget. Det gav mig ingen glæde, og jeg erkendte at jeg ikke passede ind i branchen. Men uddannelsen har dog alligevel lært mig noget om metoder og processer. I 2004 udstillede jeg for første gang mine billeder. Siden da har jeg holdt en række udstillinger på virksomheder og institutioner. Jeg har ikke deltaget i censurerede udstillinger, da jeg ikke har brudt mig om tanken om at skulle dømmes inde eller ude. Jeg forsøger at holde fokus på glæden ved kunsten i stedet for præstationen.
Jeg er meget eksperimenterende med materialer og udtryksformer. Jeg maler med akryl og akvarel, laver grafik, syr billeder, laver collager. Jeg arbejder også med kunsthåndværk i form af tæpper, tasker, lamper og meget andet.

Anne Sofie Allermann Hanehøj 72 2880 Bagsværd

Telefon: 50982698

annesofie@allermann.dk www.allermann.dk

annesofieallermann-solsort

annesofieallermann-mejser

anne sofie allermann-regn

anne sofie allermann-gulmark